La sfarsitul saptamanii trecute, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, a batut palma cu firma cipriota Expanet Tradind Limited, cea care rafineaza titei la RAFO Onesti. Din acest retur, jucatorii ros-albastrii vor evolua cu numele cunosc

La sfarsitul saptamanii trecute, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, a batut palma cu firma cipriota Expanet Tradind Limited, cea care rafineaza titei la RAFO Onesti.

Din acest retur, jucatorii ros-albastrii vor evolua cu numele cunoscutei rafinarii pe tricouri, astfel gruparea din Bdul Ghencea beneficiind din nou de un sponsor dupa patru ani. Ultima data cand stelistii au jucat cu numele unei firme pe piept a fost in sezonul 2001-2002, cand echipa era sponsorizata de BCR.
BANI. Conform intelegerii, compania din Insula Afroditei urmeaza sa vireze anual in contul clubului suma de 1.000.000 de dolari. ""Am asteptat cinci ani inainte sa pun vreun nume pe piepturile baietilor din armata mea. Acum am primit o oferta foarte buna de la RAFO. Nu e nici o rusine sa ai un sponsor. De fapt, nu e chiar RAFO, e o firma din strainatate care a investit acolo. Pe mine nu m-a interesat asta. Eu am cerut o suma, iar daca ei au dat nu mai e treaba mea"", a declarat Gigi Becali.
ACORD. Marian Iancu, presedintele Comitetului Director al Companiei Balkan Petroleum, care finanteaza pe Poli Timisoara, a declarat ca nu-l deranjeaza aceasta afacere. ""Eu nu bag bani in aceasta afacere. La final, noi, BKP, trebuie sa ne dam acordul ca RAFO sa stea pe pieptul Stelei. Il vom da, pentru ca si Steaua, si RAFO au de castigat"", a spus Iancu.

TESTATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.