Google a lansat pentru utilizatorii americani de telefoane mobile o versiune personalizata a paginii motorului de cautare, creata pentru a putea fi utilizata pe ultimele modele de celulare. Serviciul va fi disponibil in restul lumii peste cateva luni
Google a lansat pentru utilizatorii americani de telefoane mobile o versiune personalizata a paginii motorului de cautare, creata pentru a putea fi utilizata pe ultimele modele de celulare. Serviciul va fi disponibil in restul lumii peste cateva luni.

Pagina personalizata grupeaza o serie de optiuni care vor permite utilizatorilor sa efectueze cautari pe internet, sa-si verifice e-mail-ul sau sa citeasca stiri.
Cele mai mari companii cu activitati in domeniul internet - Google, Yahoo, Microsoft, AOL, InfoSpace - incearca sa ofere noi servicii pentru posesorii de telefoane mobile, cu scopul de a atrage noi utilizatori si de a-si majora profiturile.
Potrivit lui Deep Nishar, seful Diviziei Google pentru serviciile wireless, compania discuta cu operatorii de telefonie mobila pentru instalarea de link-uri pe ecranele aparatelor. Serviciile Google sunt optimizate pentru display-urile de dimensiuni reduse ale telefoanelor mobile si pentru viteza mai lenta disponibila pentru acest gen de conexiune la internet.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.