Dorit, declarativ, de Dinamo, Dan Alexa parea mai aproape de Steaua. Managerul general Mihai Stoica e in China si trateaza transferul lui. In contractul sau la Beijing Guoan, Dan Alexa beneficiaza de o clauza conforma careia se poate transfera la

Dorit, declarativ, de Dinamo, Dan Alexa parea mai aproape de Steaua. Managerul general Mihai Stoica e in China si trateaza transferul lui.

In contractul sau la Beijing Guoan, Dan Alexa beneficiaza de o clauza conforma careia se poate transfera la orice echipa plateste pentru el 280.000 de euro.
PASIVITATE. Jucatorul a zis in repetate randuri ca si-ar dori sa se intoarca in Romania, la Dinamo, echipa de la care a plecat. Doar ca oficialii din Stefan cel Mare nu au facut nimic in acest sens. Ei au invocat revenirea in tara a lui Gigi Netoiu, plecat in strainatate pe perioada Sarbatorilor. Sesizand pasivitatea ""cainilor"", conducerea Stelei a atacat in forta si a discutat cu Alexa datele inregimentarii sale in Ghencea. ""Militarii"" s-au aratat dispusi sa-l rascumpere pe fotbalist, platindu-i clauza de reziliere si sa-i ofere un contract in valoare de 300.000 de euro pe an.
BANI IN AVANS. Discutiile au decurs bine pana la un moment dat. Alexa si-a dat acordul, astfel ca mare parte din banii pentru contractul sau la Steaua au fost si platiti tatalui sau. De tratative a aflat Gigi Netoiu, mentorul lui Alexa, care l-a sunat imediat. Fotbalistul a fost pus in incurcatura si a inceput sa declare ca oficialii chinezi i-au oferit o marire substantiala a contractului. Lucru ce nu poate fi confirmat.
PLECAREA. Intre timp, mai precis acum trei zile, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a luat calea aerului spre China. Pana sa ajunga el acolo, Alexa si-a schimbat optiunea, spunandu-i lui MM ca nu mai vrea la Steaua. Pe cale de consecinta, un membru al familiei Alexa venise deja in Ghencea sa returneze banii primiti pentru transfer. MM se afla si acum in China, impreuna cu un translator, incercand o ultima tentativa, ce pare mai degraba sortita esecului. In scurt timp, el urmeaza sa se intoarca in tara.

TATAL CONFIRMA DISCUTIILE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.