Averea lui Adrian Nastase (foto) a incaput pe mana procurorilor anticoruptie, in fata carora liderul PSD a fost chemat luni pentru a da cu subsemnatul. Cererea lui de verificare a legalitatii mostenirii primite de la matusa Tamara, pe care Nastase a
Averea lui Adrian Nastase (foto) a incaput pe mana procurorilor anticoruptie, in fata carora liderul PSD a fost chemat luni pentru a da cu subsemnatul. Cererea lui de verificare a legalitatii mostenirii primite de la matusa Tamara, pe care Nastase a adresat-o vineri procurorului general, Ilie Botos, a fost trimisa DNA. Si asta pentru ca procurorii anticoruptie au extins cercetarile in ""dosarul Zambaccian"". Dupa declansarea scandalului ""Matusa"", anchetatorii au inceput sa verifice provenienta banilor cu care Adrian Nastase a cumparat acest teren din centrul Capitalei. Purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan, ne-a precizat ca DNA ia in considerare o legatura intre achizitionarea unei parti din imobilul situat in Strada Zambaccian si mostenirea primita de familia Nastase, tinand cont de aspectele semnalate de presa si cunoscute generic sub numele ""Afacerea Matusa"".
""Toate materialele stranse de grupul de lucru pentru verificarea averilor demnitarilor, legate de cazul Adrian Nastase, vor fi trimise procurorilor anticoruptie, deoarece ei au acolo un dosar penal, care are prioritate in fata verificarilor pe Legea 215"", ne-a spus ieri seful Biroului de presa de la Parchetul instantei supreme, procurorul Robert Cazanciuc. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.