Atacantul Ionel Tersinio Gane a efectuat ieri vizita medicala alaturi de lotul echipei Pandurii, directorul general al oltenilor, Viorel Temelescu, afirmand ca s-a inteles cu fotbalistul in privinta semnarii unui contract. SURPRINDERE. La vizita m
Atacantul Ionel Tersinio Gane a efectuat ieri vizita medicala alaturi de lotul echipei Pandurii, directorul general al oltenilor, Viorel Temelescu, afirmand ca s-a inteles cu fotbalistul in privinta semnarii unui contract.

SURPRINDERE. La vizita medicala efectuata ieri la Craiova, doi fotbalisti de la Pandurii, Adrian Popescu (foto) si Armel Disney, au fost depistati cu dextrocardie, anomalie care consta in situarea inimii in partea dreapta a toracelui. ""Adi Popescu asa s-a nascut, cu inima in dreapta, la noi joaca de o viata si mereu avem surpriza sa se mai sperie cineva la vizita medicala, dar este sanatos tun. In cazul lui Armel este o deplasare de cativa centimetri a inimii, dar nu prezinta vreun pericol pentru sanatatea lui"", a declarat ieri directorul general al gorjenilor, Viorel Temelescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.