Presedintele UDMR, Marko Bela (foto), a declarat ieri ca liderul democrat, Emil Boc - care a acuzat Uniunea ca santajeaza PD - , ""este cam pripit in unele expresii, pentru ca este mai tanar"", informeaza Mediafax. Marko a apreciat ca se impu
Presedintele UDMR, Marko Bela (foto), a declarat ieri ca liderul democrat, Emil Boc - care a acuzat Uniunea ca santajeaza PD - , ""este cam pripit in unele expresii, pentru ca este mai tanar"", informeaza Mediafax.

Marko a apreciat ca se impun discutii UDMR-PD in cadrul Coalitiei si s-a aratat deranjat de faptul ca atentionarea Uniunii la adresa PD a fost perceputa drept un santaj. ""De la mine nu ati auzit acest cuvant niciodata, desi as fi putut si eu sa vorbesc despre asta. (...) As recomanda colegilor de Coalitie si tuturor politicienilor sa se fereasca de aceste etichetari"", a precizat Marko.
Liderul UDMR a reafirmat ca Uniunea ""are interesul"" ca PD sa devina membru cu drepturi depline al PPE, dar ca acest partid ""trebuie sa-si schimbe abordarea in legatura cu proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale"". El a mai spus ca este clar ca, la PPE, orice partid candidat este judecat dupa ceea ce face pe plan intern.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.