Ministerul Sanatatii (MS) a elaborat ordinul privind instituirea unui sistem special de supraveghere, prevenire si control, in cazul aparitiei vreunui caz de gripa aviara la om, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. El a precizat ca, l
Ministerul Sanatatii (MS) a elaborat ordinul privind instituirea unui sistem special de supraveghere, prevenire si control, in cazul aparitiei vreunui caz de gripa aviara la om, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

El a precizat ca, la initiativa Ministerului Sanatatii, mai multe institutii centrale ale statului au semnat un protocol de colaborare pentru protejarea sanatatii populatiei. Protocolul a fost semnat de Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Autoritatea Nationala a Vamilor si Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
In alta ordine de idei, patru focare din Braila, Scarlatesti, Bumbacari, Dudescu si Ciocile si doua din Buzau au fost ieri inchise. (Andrada Floria)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.