Evenimentul monden al inceputului de an il va aduce astazi, in comuna galateana Piscu, pe seful statului, alaturi de sotia sa, Maria, si pe cele doua fiice, Ioana si Elena.

In gospodaria familiei Dumitrache, pregatirile pentru botezul micutei Catalina Mihaela s-au incheiat. Sotii Dumitrache au sacrificat un porc, iar vecinii si rudele au muncit de zor la cozonaci si sarmale. La slujba de crestinare vor mai participa prefectul judetului Galati, Mihai Capra, si secretarii de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre si Mircea Toader.
BODO, ASTEPTAT. Dupa ceremonialul din biserica, alaiul prezidential se va deplasa la casa sotilor Dumitrache, pentru a o scalda pe micuta, asa cum cere traditia. Presedintele Traian Basescu si invitatii sai vor petrece la restaurantul din comuna Piscu, apartinand halterofilului Nicu Vlad. Nu se stie inca daca la botez va canta ginerele presedintelui, Bodo. Micuta Catalina Mihaela Dumitrache s-a nascut la 4 noiembrie 2005, chiar de ziua de nastere a presedintelui Traian Basescu. In luna iulie a anului trecut, cand seful statului a vizitat comuna Piscu, grav afectata de inundatii, i-a promis Nicoletei Dumitrache, mama Catalinei Mihaela, insarcinata pe atunci in luna a cincea, ca-i va boteza copilul, daca va fi baiat. Acest lucru nu s-a intamplat, iar dupa ce a aflat ca fetita s-a nascut chiar de ziua sa, Traian Basescu s-a hotarat sa crestineze copilul. (Erik Hoosz)