Primul album al trupei Body & Soul a fost lansat in 1999 si se numeste ""Pot sa-ti dau"". Membrii trupei, toti pasionati de dans, s-au cunoscut la niste cursuri de specialitate. Unul dintre cei trei se bucura nu numai de succesul trupei, ci si de
Primul album al trupei Body & Soul a fost lansat in 1999 si se numeste ""Pot sa-ti dau"". Membrii trupei, toti pasionati de dans, s-au cunoscut la niste cursuri de specialitate. Unul dintre cei trei se bucura nu numai de succesul trupei, ci si de cel al propriei afaceri, care a obtinut un loc doi in topul firmelor. George Moceanu implineste astazi 31 de ani. N-a scapat de obsesia varstei!
""De astazi sunt mai batran cu un an. Imi voi petrece ziua de nastere cu multi prieteni undeva, intr-un club. In ultimii doi ani pe care ii am in spate am fost plecat de ziua mea. Acum doi ani m-a prins in Pakistan, acum un an in Austria; am petrecut singur la masa, am stat eu de vorba cu mine... Imi spunea cineva ca dupa ce treci de 30 de ani termini cu obsesia asta a varstei, ca schimbi prefixul, dar nu, eu tot obsedat sunt. Cea mai mare dorinta pentru noul an de viata este sa imi mearga firma la fel de bine ca pana acum si, in ceea ce priveste trupa, sa ne regasim in topuri. Ne-am propus o schimbare de stil, ne-am luat niste oameni, in fiecare zi se fac sedinte, se lucreaza la proiect. Eu prin muzica ma recreez, ma calmez dupa o saptamana groaznica. Dar firma, atunci cand e a ta si creste, stii ca a crescut datorita tie si atunci ai satisfactii si te simti bine. Pe partea muzicala nu ne-am atins inca targhetul iar in domeniul muzical de la noi e si multa mafie... Cea mai mare realizare a noastra a fost cand am ramas in formula de trei, iar albumul pe care l-am scos atunci a prins la public si s-a vandut foarte bine. Eu m-am apucat de cantat in perioada febrei Michael Jackson, prin a€™91-92. Am fost la un concert de-al lui si am zis ca as vrea sa am si eu ca el oameni «pe spate» care sa-mi faca masaj... Am facut scoala de balet, m-a impresionat show-ul si am vrut foarte mult sa dansez pe scena. M-am inscris la niste cursuri si de-acolo am pornit, acolo i-am cunoscut pe cei cu care sunt in trupa acum. In muzica, regretul este ca sunt un tip grabit si nu-i ascult si pe cei din jur, regret ca n-am avut oameni competitivi. Dar atunci cand am primit o palma, m-am ridicat, m-am scuturat si am plecat mai departe.... Am mai invatat ceva! Imi doresc sa intram in topuri cu urmatorul proiect, astept vanzarile, vreau sa fim prezenti pe piata. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit la zile de nastere a fost atunci cand m-au sunat unii de la care nu ma asteptam. Cel mai bine vandut album al nostru a fost «In trei», album pe care l-am scos acum doi ani. Ca sa ai succes trebuie sa ai PR, sa ai oameni buni care sa te promoveze. Albumul poate sa fie bun, si sa-l asculti tu cu vecinii din bloc si aia sa te bata pe spate si sa spuna: «Bravo, esti mare!». Sau, la fel de bine, poate sa nu fie bun, trebuie sa fii si realist.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.