Preparare: Se inmoaie nautul 12 ore, schimband apa de mai multe ori. Se pun apoi nautul cu 2 litri de apa rece la fiert impreuna cu ceapa curatata si foaia de dafin. Cand ajunge sa fiarba, se spumeaza si se lasa sa fiarba incet aproximativ doua ore. Se sareaza la sfarsitul fierberii. Se scurge si se scoate ceapa. Intr-un vas se pun 2 l de apa cu doua linguri cu sare si cand fierbe se pune fasolea verde pentru 10 minute. Cand s-a fiert, se trece prin jet de apa rece. Se taie rosiile in patru si ceapa verde in rondele. Cateii de usturoi de piseaza, firul de menta se toaca fin. Intr-un vas se amesteca zeama de lamaie, usturoiul, sarea si piperul. Se adauga uleiul, cate putin, amestecand. Se adauga iaurtul, patrunjelul si al doilea fir de menta tocat fin. Se amesteca intr-o salatiera nautul, fasolea, ceapa verde, rosiile si germenii de grau. Cand se serveste se acopera cu sos si se decoreaza cu frunze de menta.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
Revolut are în vedere o creștere cu 40% a angajaților
Sursa: futurebanking.ro
-
Xiaomi, cerere peste așteptări pentru electrica SU7. 75.000 de mașini au fost...
Sursa: wall-street.ro
-
După ce Andreea Bălan l-a blocat pe rețelele sociale, Jador i-a transmis un...
Sursa: kudika.ro