Fotograf de moda A venit in Romania, din Columbia, in urma cu noua ani A realizat coperta single-ului Anastaciei la piesa ""Heavy on my Heart"", care se vinde in toata lumea, si campania mondiala la lenjeria intima a firmei franceze ""Etam""

Fotograf de moda

A venit in Romania, din Columbia, in urma cu noua ani
A realizat coperta single-ului Anastaciei la piesa ""Heavy
on my Heart"", care se vinde in toata lumea, si campania mondiala la lenjeria intima a firmei franceze ""Etam""

Gabriel Hennessey, unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda din Romania, si-a lansat ieri calendarul pe 2006, intitulat ""Ethnic Trends Richness"". Evenimentul face parte dintr-un proiect de strangere de fonduri in beneficiul refugiatilor aflati in Romania, initiat de Gabriel Hennessey impreuna cu Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR). Banii obtinuti din vanzarea calendarului vor fi folositi pentru asistenta complementara a refugiatilor aflati in Romania. Calendarul de moda realizat de Hennessey este o incercare originala de a impleti, in fotografii, lumea refugiatilor si cea a modei, subliniind contributia culturala pe care refugiatii o aduc tarii-gazda. Fotografiile sunt realizate cu cele mai cunoscute 10 top-modele din tara noastra, dar si cu refugiati in Romania. Gabriel Hennessey a facut copertele tuturor revistelor de moda romanesti si a fotografiat majoritatea vedetelor autohtone. Pentru lansarea ineditului calendar si pentru sprijinirea integrarii refugiatilor aflati in Romania, Jurnalul National il declara pe Gabriel Hennessey ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.