Peste o mie de persoane au condus ieri pe ultimul drum medicul si asistenta care au pierit in accidentul aviatic de luni. Ceremonia religioasa, oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Daniel, a avut loc la Biserica Spitalului ""Sfantul Sp
Peste o mie de persoane au condus ieri pe ultimul drum medicul si asistenta care au pierit in accidentul aviatic de luni. Ceremonia religioasa, oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Daniel, a avut loc la Biserica Spitalului ""Sfantul Spiridon"", in capela careia au fost depuse trupurile neinsufletite ale doctorului Liliana Puiu si asistentei Mioara Hauta dupa tragicul accident. La slujba au luat parte cadre medicale, oficialitati, oameni obisnuiti, in timp ce in afara curtii spitalului unde se afla locasul, pe strazi, in balcoanele blocurilor invecinate, la geamurile magazinelor si apartamentelor se aflau sute de privitori. ""Vietile rapuse prin minunatul gest de daruire care i-a animat de-a lungul activitatii desfasurate in slujba oamenilor trebuie sa ramana drept un exemplu"", a spus mitropolitul Daniel.
DURERE. O coloana nesfarsita de masini ale Serviciului Judetean de Ambulanta a insotit convoiul funerar, in sunete de sirena, pana la cimitir. Doctorul Liana Puiu a fost inmormantata cu un elicopter de jucarie pe piept. ""Il primise cadou si a stat de Sarbatori sub brad. Fratele ei l-a pus in sicriu"", ne-a spus Aurelian Puiu, care, alaturi de ceilalti doi copii ai sai si sotie, isi plangea in tacere fiica. (Cristinel C. Popa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.