Unul dintre cele mai tari evenimente in materie de muzica electronica a fost Campionatul Heineken Music Thirst. Dupa un an de cautari pentru a gasi cel mai talentat DJ din lume, campionul platanelor a iesit DJ Ronin (Danemarca), care s-a ""luptat"" s

Unul dintre cele mai tari evenimente in materie de muzica electronica a fost Campionatul Heineken Music Thirst. Dupa un an de cautari pentru a gasi cel mai talentat DJ din lume, campionul platanelor a iesit DJ Ronin (Danemarca), care s-a ""luptat"" serios cu DJ Raoul, veteran al clubbing-ului romanesc.

Finala Mondiala Heineken Music Thirst s-a desfasurat in fata a 3.000 de pasionati de muzica, la remarcabilul Castel al Bunei Sperante din Cape Town la 7 ianuarie. Ceilalti pretendenti la titlu au fost DJ Adhe (Indonezia), DJ Haka€™X (Maroc), DJ Eduardo Rossell (Mexic) si DJ Budda (Africa de Sud). Finala a fost un eveniment electrizant care a inclus reprezentatii ale unor DJ renumiti pe scena internationala ca Mylo, Basement Jaxx si Erick Morillo.
EVALUARI. Juriul, format din Ben Edwards (DJ Mag), Ian Jordan (Pioneer), Jim King (Loud Sound), Erick Morillo si Mylo, i-a acordat lui DJ Ronin (27 de ani) titlul de Campion Mondial Heineken Music Thirst 2005. Decizia a fost luata in urma unei evaluari bazate pe mai multe criterii, printre care originalitate, interactiunea cu publicul si creativitate. Printre premiile castigate de DJ Ronin se numara un contract exclusiv la Ibiza, echipament de mixat de la Pioneer, Abelton, Edirol si Propellerheads, sustinere din partea DJDownload.com si DJ Magazine si consultanta in cariera de la DJ-ii cap de afis ai competitiei. Heineken Music Thirst va continua in 2006, dezvoltandu-se pentru a include mai multe genuri muzicale.

DJ RAOUL. Cat despre DJ-ul nostru, Raoul, acesta nu pare surprins ca a iesit pe locul doi: ""DJ Ronin a avut publicul de partea lui si la Finala Europeana din Croatia, deci victoria de la Cape Town nu ma surprinde. Tinand cont de deliberarea indelungata a juriului la Finala Europeana, cred ca nivelul profesional apropiat al finalistilor ofera oportunitati fantastice viitorului reprezentant al Romaniei"", a remarcat DJ Raoul despre titlul de campion mondial obtinut de DJ Ronin. DJ Raoul este castigatorul Heineken Music Thirst Romania 2005, avand peste 10 ani de experienta in domeniu. La Finala Europeana din Croatia, din iulie 2005 a concurat cu reprezentantii altor cinci tari. Dintre cei 23 de DJ-i prezentati pe pagina internationala Heineken Music Thirst, DJ Raoul este pe locul 7 in topul preferintelor publicului. La inceputul acestui an, DJ Raoul va lansa un album care contine si piesa cu care a castigat locul intai la Heineken Music Thirst, featuring-ul cu Brad Vee. Primul single de pe album, semnat Raoul Russu, se numeste ""Am atins un nor"" si aduce in atentia publicului o voce noua, calda si deosebita: Georgiana. Filmat la Sebes, videoclipul piesei este regizat de Mihnea de Vries, cu participarea lui Edy Schneider (DJ Phantom).

TITLU. DJ Ronin - campionul suprem al platanelor


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.