Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu (foto), a efectuat ieri-dimineata vizita medicala anuala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, aratandu-se intr-o forma fizica de invidiat. LONGEVITATE. Recordmanul selectii
Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu (foto), a efectuat ieri-dimineata vizita medicala anuala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, aratandu-se intr-o forma fizica de invidiat.

LONGEVITATE. Recordmanul selectiilor in echipa nationala a Romaniei a declarat ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evolueze ca fotbalist. ""Nu mai tin minte a cata vizita medicala din cariera este aceasta, insa ma simt foarte bine si sper ca si pe viitor sa fie la fel, ca sa mai pot evolua inca 2-3 ani, atat la echipa mea de club, cat si la nationala, daca va mai fi nevoie de serviciile mele"", a declarat Munteanu, care a incheiat primul toate probele medicale la care a fost supus si a fost felicitat de doctorii de la INMS pentru starea fizica foarte buna. La Cluj este asteptat sa soseasca Dumitru Mitu, de la Dinamo Zagreb.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.