Club 30 din Timisoara va fi gazda unui concert prilejuit de aniversarea zilei de nastere a liderului trupei Cargo, Adi Barar, duminica, 15 ianuarie. Conceput ca un jurnal de bord, spectacolul se afla deja la a treia editie. Ca si in anii preceden
Club 30 din Timisoara va fi gazda unui concert prilejuit de aniversarea zilei de nastere a liderului trupei Cargo, Adi Barar, duminica, 15 ianuarie.

Conceput ca un jurnal de bord, spectacolul se afla deja la a treia editie. Ca si in anii precedenti, alaturi de el se vor afla membrii trupei Cargo, dar si invitati speciali. De aceasta data, pe scena vor evolua Albert Zoltan ""Zozo"" (component al legendarelor trupe timisorene Metamorf si Foileton, dar si al trupei Flying Wood din Germania, in care au mai activat Dixie Krauser si Tavi Iepan), Victor Miclaus, Ionut Dorobantu, Mirel Cumpanas, Arpad Kajtar si Harry Corradini, liderul legendarei trupe timisorene Progresiv TM.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.