Incredibil. Mintile stralucite ale Primariei Capitalei au pus pe hartie o alta idee mareata: o taxa, denumita parca la misto ""buvinieta"", care ar putea fi achitata de soferii care vor sa circule prin centrul Bucurestiului. ""Taxa, denumita buvi
Incredibil. Mintile stralucite ale Primariei Capitalei au pus pe hartie o alta idee mareata: o taxa, denumita parca la misto ""buvinieta"", care ar putea fi achitata de soferii care vor sa circule prin centrul Bucurestiului.

""Taxa, denumita buvinieta dupa modelul AND, rovinieta, nu este o noutate. Ea functioneaza cu succes si in alte capitale si este o masura de descongestionare a traficului, pe de o parte, iar pe de alta parte de reducere a nivelului de poluare. Cine vrea sa circule pe Magheru, plateste"", a declara cu lejeritate Gheorghe Udriste, director in cadrul Primariei Capitalei. Interesant este ca pana acum administratia locala n-a fost capabila sa conceapa un plan care sa duca la fluidizarea traficului in Bucuresti, desi amenintari au tot fost inca de pe vremea cand actualul presedinte era primar general. Nu s-a facut nimic, in scurt timp Bucurestiul devenind un oras blocat. (Monica C. Andrei)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.