Mutu nu se mai opreste. Dupa ce a realizat o ""dubla"" sambata in Serie A, romanul a punctat iar, marti seara, de aceasta data in Cupa Italiei.
""Briliantul"" a marcat pentru 3-0 in meciul castigat de Juventus, 4-1, in fata Fiorentinei, in ma
Mutu nu se mai opreste. Dupa ce a realizat o ""dubla"" sambata in Serie A, romanul a punctat iar, marti seara, de aceasta data in Cupa Italiei.
""Briliantul"" a marcat pentru 3-0 in meciul castigat de Juventus, 4-1, in fata Fiorentinei, in mansa a doua a optimilor competitiei. MARCATORI. Romanul a inscris in minutul 21, printr-o reluare de la marginea careului mic, dupa ce in minutul 9 pasase decisiv pentru Del Piero, la prima reusita a torinezilor. In urma acestei victorii, bianconerii s-au calificat in sferturi, in tur scorul fiind egal, 2-2. Adi Mutu nu a fost insa singurul roman care a marcat marti in Cupa. Paul Codrea a punctat si el pentru Palermo, in partida cu Bari, scor 5-4, sicilienii obtinand biletele pentru turul urmator. Mijlocasul roman a inscris in minutul 60, iar un sfert de ora mai tarziu a iesit de pe teren accidentat. IN TOP. Revenind la Mutu, romanul lui Juventus a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 18-a din Serie A in urma notelor primite in principalele publicatii din Italia. El a avut o medie a notelor de 7,50, in timp ce fundasul Romei Cristi Chivu a primit 6,93, ocupand locul 11. De asemenea, cei doi internationali romani au fost introdusi si in echipa etapei din Serie A. RECORD


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.