Initiativele angajatilor Ministerului Mediului ar putea aduce noi gauri la bugetul de stat. Si asta pentru ca alti doi concesionari din Delta Dunarii sunt foarte aproape de a castiga despagubiri frumoase in urma unor plangeri depuse la Curtea de Apel
Initiativele angajatilor Ministerului Mediului ar putea aduce noi gauri la bugetul de stat. Si asta pentru ca alti doi concesionari din Delta Dunarii sunt foarte aproape de a castiga despagubiri frumoase in urma unor plangeri depuse la Curtea de Apel Bucuresti in care reclama actiuni ale responsabililor din minister.
NOTIFICARI. Cei doi concesionari au atacat in justitie notificarile trimise la sfarsitul anului trecut de Ministerul Mediului si au sanse mari de a obtine despagubirile cerute. Precedentul a fost creat, una dintre societatile concesionare, Piscicola Tour castigand deja procesul.
In luna decembrie 2005, Ministerul Mediului si Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii le-au trimis concesionarilor dreptului de pescuit asupra resursei piscicole cate o notificare de modificare unilaterala a contractului. Din aceasta notificare, concesionarilor li se aducea la cunostinta faptul ca nu vor mai fi obligati sa realizeze investitii pe teritoriul unde se desfasoara contractul si nici nu vor mai trebui sa asigure paza respectivelor domenii. In plus, concesionarii erau instiintati ca vor trebui sa lase si alte persoane fizice si juridice sa recolteze pestele pentru care ei platesc redeventa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.