Cunoscut in lumea interlopa ca unul dintre cei mai abili si mai rapizi spargatori de masini, Stancu Iulian Lilian, din Tunari, a fost retinut de politisti pe data de 29.12.2005. Numarul condamnarilor barbatului, in varsta de 30 de ani, insumeaza
Cunoscut in lumea interlopa ca unul dintre cei mai abili si mai rapizi spargatori de masini, Stancu Iulian Lilian, din Tunari, a fost retinut de politisti pe data de 29.12.2005.

Numarul condamnarilor barbatului, in varsta de 30 de ani, insumeaza aproximativ 20 de ani de inchisoare. Pentru ultima masina pe care a furat-o, Stancu nu a avut nevoie decat de 13 secunde! Politistii se intorceau de la cercetarea unui caz cand au fost anuntati de seful de paza al complexului Doraly ca, in urma cu zece minute, a fost sustrasa o autoutilitara Dacia, incarcata cu marfa, din parcarea complexului. In timp ce se indreptau catre Doraly, politistii au observat chiar masina furata, condusa de Stancu Iulian. Hotul a fost imobilizat. Cu ocazia cercetarilor, Stancu a mai recunoscut furtul altor doua masini incarcate cu marfa, prejudiciu care se ridica la 117.736 RON. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.