Anemona Niculescu, actrita la Teatrul National si actrita de telenovela lazaroviana (""Secretul Mariei""), e pasionata si de muzica, asa cum ii sta bine oricarei vedete autohtone bine infipte in show-biz. In plus, ca tanara speranta, n-ar avea ni
Anemona Niculescu, actrita la Teatrul National si actrita de telenovela lazaroviana (""Secretul Mariei""), e pasionata si de muzica, asa cum ii sta bine oricarei vedete autohtone bine infipte in show-biz.

In plus, ca tanara speranta, n-ar avea nici un haz sa nu-si exploateze pasiunile, atata vreme cat beneficiaza de o varsta frageda, unde mai pui ca proiectele muzicale sunt singurele permise in afara contractului pentru ""Secretul Mariei"". Motiv pentru care Anemona a inregistrat un videoclip la melodia ""Covorul"" impreuna cu formatia ""Provincialii"". Iar rezultatele n-au fost de ici, de colo, avand in vedere ca au castigat Marele Premiu - Mamaia 2005. Tot cu ""Provincialii"", Anemona a mai inregistrat un album, iar impreuna cu Laurentiu Duta, de la ""3rei Sud Est"", actrita are in proiect un alt album la care inregistrarile vor incepe curand. (Miruna Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.