Dupa o zi de schiat, pe o vreme geroasa, dar cu mult soare, turistii au avut parte seara de un spectacol artistic, pe scena urcand, alaturi de formatii locale si din Republica Moldova, consacratii 3rei Sud-Est si Nicola. Week-end cu multa agitatie

Dupa o zi de schiat, pe o vreme geroasa, dar cu mult soare, turistii au avut parte seara de un spectacol artistic, pe scena urcand, alaturi de formatii locale si din Republica Moldova, consacratii 3rei Sud-Est si Nicola.

Week-end cu multa agitatie la Vatra Dornei. Pe langa faptul ca ortodocsii pe stil vechi au sarbatorit Craciunul, primaria locala, in colaborare cu baietii de la Ca$$a Loco, au dat startul la ""Serbarile Iernii"", manifestare ce se va incheia abia la finalul lunii februarie.
DISTRACTIE. Daca ziua cea mai cautata partie este Dealul Negru, unde se ajunge dupa un drum cu telescaunul care dureaza cam 25 de minute, la care se mai adauga o ora de stat la coada, seara lucrurile se schimba radical. Toata lumea se strange la baza partiei Parc, unde scena ridicata in numai cateva ore gazduieste artisti locali si din Republica Moldova. Se canta si pe ruseste, pe placul celor veniti de la Chisinau pentru a sarbatori Craciunul pe stil vechi la Vatra Dornei. ""E foarte frumos ca cei de aici s-au gandit sa faca un asa spectacol exact cand sunt foarte multi turisti veniti din Moldova. Ne-am simtit aici ca acasa"", spune Svetlana, o rusoaica frumoasa cu ochi albastri, care recunoaste ca stie foarte bine limba romana, dar din comoditate prefera ruseste. Iti vine sa o injuri, dar cand te uiti la ea, parca i-ai face si altceva.

SUCCES. Nicola a avut succes la Vatra Dornei


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.