Adjunct al sefului Inspectoratului General al Politiei Romane 1991 - 2000: Sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Teleorman Membru fondator si vicepresedinte al Asociatiei Criminalistilor din Romania Chestor principal de politie Adj

Adjunct al sefului Inspectoratului General al Politiei Romane

1991 - 2000: Sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Teleorman
Membru fondator si vicepresedinte al Asociatiei Criminalistilor din Romania
Chestor principal de politie

Adjunctul sefului Inspectoratului General al Politiei Romane, chestor principal Stefan Iancu, a destituit ieri oficial conducerea IJP Iasi. El a pus in aplicare ordinul ministrului Administratiei si Internelor, care i-a dat afara pe sefii politiei judetene, pentru incompetenta de care au dat dovada in cazul anchetei disparitiei Larisei Chelaru, fetita gasita moarta intr-un tomberon, la peste 2 luni de la disparitie. Chestorul principal Stefan Iancu a apreciat ca echipa de ofiteri investigatori a incalcat cele mai elementare norme de procedura in timpul cercetarii la fata locului. ""Probabil sunt grave carente in pregatirea lor profesionala. Am discutat cu toate cadrele acest lucru si le-am spus ca este cazul sa puna mana pe carte si sa mai citeasca"", a declarat Stefan Iancu. Drama Larisei a fost timp indelungat prezenta pe toate canalele media, iar superficialitatea cu care politia a tratat tragedia unei familii care nu-si mai gaseste copilul a fost intens criticata de opinia publica. Pentru ca a fost cel care a adus matura si farasul in sediul politiei iesene, Jurnalul National il declara pe Stefan Iancu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.