Sambata seara, presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, si-a sarbatorit la Restaurantul ""Doi Cocosi"" ziua numelui. La petrecere au fost invitati toti jucatorii, mai putin ""capitanul"" Florentin Petre, care e dispus sa paraseasca echipa.

Alaturi de Becali au fost si doua dintre personajele care in trecutul apropiat s-au aflat in conflict cu sarbatoritul, selectionerul Victor Piturca si actualul presedinte al FR de Natatie, Viorel Paunescu.
CONTRE. Presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, a fost si el prezent, insa n-a rezistat acolo decat aproximativ o jumatate de ora. Neinvitat de Ioan Becali, Florentin Petre nici nu l-a sunat pe presedintele executiv pentru a-i spune ""La Multi Ani!"", motiv pentru care Giovani s-a prefacut a fi dezamagit. ""Ma doare ca nu m-a sunat de ziua mea. Ii doresc sa ajunga la Manchester United"", a declarat ironic Becali. ""Ii multumesc frumos ca are grija de mine!"", a raspuns, in aceeasi nota, Florentin Petre.
INVITATI. Petrecerea organizata de Ioan Becali a fost onorata de Cl. Niculescu, Chihaia, Galamaz, Vlad Munteanu, Pulhac, Goian si Margaritescu, dintre jucatori. Din partea conducerii au fost prezenti Cristian Borcea, Vasile Turcu, Florin Busca, Dragos Savulescu sau Cornel Dinu.

DOLHA, IN STEFAN CEL MARE