De 26 de ani face parte din trupa a€žIris", cu care a scos anul acesta pe piata muzicala cel de-al 21-lea album: a€žIris Maxima". Crede ca a avut noroc pe plan profesional, dar si pe plan personal si a pastrat echilibrul ntre cele
De 26 de ani face parte din trupa a€žIris", cu care a scos anul acesta pe piata muzicala cel de-al 21-lea album: a€žIris Maxima". Crede ca a avut noroc pe plan profesional, dar si pe plan personal si a pastrat echilibrul ntre cele doua. Vocalul de la a€žIris", Cristi Minculescu, mplineste astazi 47 de ani. a€žEu sunt suma parerilor atAtor oameni"
a€žLa cei 47 de ani pe care i mplinesc ... ce sa zic, doar ca sunt 29 de ani de la majorat. Ma bucur ca am intrat ntr-un an n care formula actuala a formatiei Iris mplineste 20 de ani. Ne pregatim pentru serbarea de 30 de ani (de la anua€™) de la nfiintarea trupei care binenteles se va lasa si cu un album nou. Daca nu era mass-media si publicul alaturi de noi atAta timp, probabil nu am mai fi putut exista atAtia ani. Noi ne straduim, dar meritul e al vostru. Pentru ziua mea de nastere nu-mi planific nimic. In general, lucrurile decurg ad-hoc, pentru ca e si zi lucratoare, si nu stiu pe cine voi putea strAnge la o strigare. Ma bucur ca e foarte multa lume lAnga mine si bucuria vine din faptul ca ma felicita oameni pe care nu i-am vazut de foarte mult timp si, totusi, nu uita de ziua mea de nastere. Mi-a ramas n suflet aniversarea din 2004, cAnd am fost n Brazilia, unde erau 42 de grade. Oamenii cu care eram acolo mi-au facut o surpriza. PAna seara s-au comportat de parca au uitat de ziua mea si seara au aparut tortul si artificiile. A fost impresionant. In 1989 am primit cel mai frumos cadou: discografia completa a formatiei Led Zepellin, formatia cea mai buna din lume. A iesit prima de opt ori la rAnd. Traiesc ntr-o foarte mare viteza de cAtiva ani ncoace. Dar asta e bine, pentru ca nseamna ca merge treaba. In urma unor circumstante foarte favorabile, am ajuns la «Iris» la 7 ianuarie 1980. A fost un moment decisiv n viata mea. PAna atunci cAntasem cu formatia «Harap-Alb». Nici macar nu am banuit ce va urma. In anul ce tocmai s-a ncheiat mi-a reusit tot ce mi-am propus. Eu ma bucur ca avem cel de-al 21-lea produs «Iris». Albumele conteaza cel mai mult, pentru ca ramAn. Anul acesta avem cAteva concerte n cluburi prin tara, n Bucuresti la 14 ianuarie, la Laptarie, si turneul national de prezentare a albumului «Iris Maxima» (n Brasov, Cluj, Sibiu, Timisoara, Craiova, Iasi si Constanta), n a doua jumatate a lunii februarie. La acest album am lucrat din luna ianurie pAna n luna octombrie a anului trecut si ma bucur ca a fost primit bine. Chiar vreau sa le multumesc celor care au fost la Polivalenta, pentru ca au fost extraordinari ca public, si ca numar si ca manifestare la concert. Ne-am bucurat ca au venit multi din tara si pentru noi a contat foarte mult. Am avut mare noroc pe plan profesional, dar si pe cel personal. Ma bucur ntotdeauna ca exista un echilibru ntre cele doua vieti ale mele. N-as schimba nimic din viata mea n acest moment. Chiar daca as vrea, nici macar nu am timp. Parintii mei, care din pacate nu mai sunt, m-au nvatat chestii simple, de moralitate. In general nu le-a trebuit mult timp sa-mi explice niste treburi esentiale de viata. Am avut noroc. Am avut niste parinti extraordinari. Despre mine nu prea mi place sa vorbesc, eu sunt suma parerilor atAtor oameni..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.