Pe masura ce inainteaza in varsta si notorietate, Andreea Banica are tot mai putin de aratat. Daca vocea nu mai impresioneaza, de ce sa nu-si arate fundul gol?! Fosta si actuala Blondy Andreea Banica a pozat, recent, in tinute foarte sumar
Pe masura ce inainteaza in varsta si notorietate, Andreea Banica are tot mai putin de aratat. Daca vocea nu mai impresioneaza, de ce sa nu-si arate fundul gol?!


Fosta si actuala Blondy Andreea Banica a pozat, recent, in tinute foarte sumare sau lipsa, pentru a arata romanilor ca este foarte multumita de trupul ei. In special de ""sani si de fund"", dupa cum declara in interviul publicat in revista Highlife din luna ianuarie. Pe barbati, care trebuie sa fie ""normali"", fara muschi crescuti prin fitness, ii cantareste dupa alte parti ale corpului: ""ochi, buze si dantura, care trebuie sa fie perfecta"". Andreea Banica prefera sa-si traiasca iubirea cu Lucian Mitrea fara acte: ""Nu sunt o impatimita a maritatului. Ne este foarte bine impreuna, ne intelegem foarte bine. Iubirea noastra nu sta intr-un act. Suntem impreuna de 11 ani, o relatie destul de lunga. Mai ales in show-biz"".
AN PLIN. Banica are multe planuri pentru 2006. Mai intai, o excursie, cu masina si iubitul, prin mai multe tari din Europa. Vrea sa-si vanda automobilul si sa-si cumpere un altul, pentru ca se plictiseste foarte repede de masini. Blondy are in vedere si o schimbare de stil si de imagine destul de consistenta, care nu include si reorientarea spre o cariera in actorie, foarte la moda printre colegii ei de breasla. In schimb, este tentata sa revina pe micul ecran. Deocamdata cantareste ofertele primite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.