Cascadorul Sobi Ceh s-a ales, dupa zecile de filme in care si-a pus pielea la saramura pentru a dubla actorii, nu numai cu glorie ci si niste coaste rupte. OASE RUPTE. Unele s-au mai lipit la loc, altele nu. Nu multi stiu, dar starea sanatatii s
Cascadorul Sobi Ceh s-a ales, dupa zecile de filme in care si-a pus pielea la saramura pentru a dubla actorii, nu numai cu glorie ci si niste coaste rupte.

OASE RUPTE. Unele s-au mai lipit la loc, altele nu. Nu multi stiu, dar starea sanatatii sale este precara, avand nevoie de 17 milioane de lei lunar pentru medicamente: ""Uneori nu pot intoarce capul, ma doare cumplit in zona cervicala si nici o pastila nu ma mai ajuta. Mi se intampla sa opresc masina pe sosea, pentru ca nu mai vad nimic, mi se pune negru in fata ochilor. De unde sa scot 17 milioane de lei pentru acele pastile care imi pot ameliora, cat de cat, durerile?"". Ca si cum nu ar avea destule necazuri, Sobi se zbate sa revina in lumea filmului: ""Regizorii straini nu mai vor cascadori mioritici, cel putin pe mine, care sunt un profesionist, nu m-au contactat. Dar ce sa zic despre ei, daca nici Sergiu Nicolaescu nu s-a dat in vant dupa mine? Lui Sergiu i-a placut sa-si faca singur cascadoriile, a fost eroul filmelor sale. Mi s-a parut un gest egoist"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.