Atacantul stelist Laurentiu Dinita a declarat ieri ca nu stie nimic despre un eventual transfer al sau la Pandurii Targu-Jiu, dat ca sigur in ultimul timp. Laurentiu Dinita este, in afara de juniorii Litu si Simion, jucatorul din lotul Stelei ce
Atacantul stelist Laurentiu Dinita a declarat ieri ca nu stie nimic despre un eventual transfer al sau la Pandurii Targu-Jiu, dat ca sigur in ultimul timp.


Laurentiu Dinita este, in afara de juniorii Litu si Simion, jucatorul din lotul Stelei cel mai putin utilizat in turul campionatului. De aceea, in ultima vreme s-a vehiculat ideea ca gruparea din Ghencea ar putea renunta la serviciile sale, cea mai probabila viitoare destinatie fiind Pandurii Targu-Jiu. Aceasta varianta este luata in calcul deoarece Dinita este dorit in mod insistent de antrenorul Viorel Hizo pentru a intari atacul echipei gorjene, dar si pentru ca Gigi Becali este bun prieten cu patronul Pandurilor, Marin Condescu.
DEZMINTIRE. In schimb, atacantul a declarat ieri pentru radio TotalSport ca nu stie nimic despre o eventuala plecare a sa din Ghencea. ""Nu este nimic adevarat, eu sunt jucatorul Stelei si nu stiu nimic despre asa ceva. Eu n-am vorbit cu nimeni din conducere, nu m-a sunat nimeni sa-mi spuna despre asa ceva. Domnul Gigi Becali mi-a zis chiar ca voi fi la Steaua pana in vara, sa continuu sa ma pregatesc bine. Cu domnul Olaroiu n-am vorbit nimic, dar ne vom intalni duminica la reunirea lotului"", a spus Dinita. In schimb, Florentin Dumitru ar putea parasi Ghencea inca din aceasta iarna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.