Unul dintre cei mai constanti oameni ai Rapidului in turul campionatului, mijlocasul Robert Ilyes, va parasi in aceasta iarna formatia antrenata de Razvan Lucescu, urmand sa semneze cu echipa azera Hazar Lankaran. CONTRACT. Intelegerea cu Hazar i
Unul dintre cei mai constanti oameni ai Rapidului in turul campionatului, mijlocasul Robert Ilyes, va parasi in aceasta iarna formatia antrenata de Razvan Lucescu, urmand sa semneze cu echipa azera Hazar Lankaran.

CONTRACT. Intelegerea cu Hazar ii va aduce jucatorului suma de 225.000 de dolari anual, cu mult peste cei 80.000 de dolari care i s-au propus de conducerea Rapidului pentru semnarea unui nou contract, actualul fiind scadent la sfarsitul lunii februarie. Dupa cate se pare, jucatorul va semna pe un an, cu posibilitate de prelungire. In prezent, clasata pe locul 12 in campionatul Azerbaidjanului, Hazar este antrenata de turcul Rasim Kara, fost secund al lui Fatih Terim la nationala Turciei. De asemenea, Ilyes nu va fi singurul roman din echipa, dupa ce Danut Munteanu de la Otelul a ajuns si el la un acord cu azerii.
REUNIRE. Feroviarii se vor reuni la 11 ianuarie la Poiana Brasov, in vederea reluarii pregatirilor. Rapidistii vor sta in cantonament timp de cinci zile, urmand sa efectueze cate doua antrenamente pe zi, pe pista olimpica, dar si in Brasov, la sala Forex, pe terenul sintetic. In perioada 20 ianuarie-1 februarie, Razvan Lucescu isi va duce elevii in Antalya, pentru ca de la 5 februarie sa se efectueze timp de 10 zile cel de-al doilea stagiu extern de pregatire, destinatia fiind Elvetia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.