Daca primiti un mail cu subiectul ""Confirmare Comanda Online"" ce pare sa vina din partea BestComputers, fiti cu bagare de seama. Este foarte posibil sa fie o tentativa de escrocherie electronica, phishing. Escrocii au creat o copie a site-ului
Daca primiti un mail cu subiectul ""Confirmare Comanda Online"" ce pare sa vina din partea BestComputers, fiti cu bagare de seama.

Este foarte posibil sa fie o tentativa de escrocherie electronica, phishing. Escrocii au creat o copie a site-ului www.bestcomputers.ro si trimit mesaje prin care incearca sa obtina numarul cardului, banca emitenta si codul PIN al destinatarului. Iata continutul mesajelor: ""Buna ziua, comanda dumneavoastra a fost procesata de catre personalul BestComputers, in cazul in care nu ati facut dumneavoastra aceasta comanda pe site-ul nostru va rugam sa dati click pe acest link pentru a corecta eventuala eroare."" Cei care dau click pe link-ul cu pricina si completeaza formularul ce se deschide acolo se pot trezi fara bani pe card. BestComputers avertizeaza utilizatorii: ""Va rugam sa nu accesati si/sau cumparati de pe alte site-uri care prezinta asemanari de design cu site-ul bestcomputers.ro, dar care nu au adresa scrisa corect: www.bestcomputers.ro, sau care va redirectioneaza in pagini ce contin adrese necunoscute. (Cristian Ionita)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.