Departe de agitatia de pe Valea Prahovei sau Poiana Brasov, Vatra Dornei gazduieste incepand de astazi Serbarile Iernii. In acest week-end, aici vor concerta 3Sud-Est, Nicola si Sonia. Sarbatorile de Iarna au trecut, dar petrecerile continua. La V

Departe de agitatia de pe Valea Prahovei sau Poiana Brasov, Vatra Dornei gazduieste incepand de astazi Serbarile Iernii. In acest week-end, aici vor concerta 3Sud-Est, Nicola si Sonia.

Sarbatorile de Iarna au trecut, dar petrecerile continua. La Vatra Dornei, statiunea cea mai cautata din nordul Moldovei, incep de astazi Serbarile Iernii. Manifestarea care va avea loc pe Partia Parc este organizata de primaria din localitate, cu sprijinul formatiei Cassa Loco.
ACCESIBIL. Ziua de ieri a fost una foarte agitata in localitatea suceveana. Toata lumea alearga pentru a pune la punct ultimele detalii. Marele avantaj de aici il reprezinta faptul ca Partia Parc, care este cea mai cautata, este exact in centrul orasului. Trebuie doar sa indraznesti un pic sa o cauti pe aleile parculetului din centrul orasului. Nici nu ai timp sa intrebi un localnic cum se ajunge la partie, ca te si trezesti la baza partiei.
Daca esti cazat la hotelurile Calimani sau Bradul poti sa vezi direct din camera daca functioneaza instalatiile de teleschi. E suficient sa deschizi fereastra si sa suporti un pic gerul de afara. In aceasta perioada temperatura medie este cam de -5 grade Celsius, dar pentru noptile care urmeaza s-au anuntat - 17 grade Celsius.
FACILITATI. Chiar daca este un frig de iti clantane dintii, partia este plina. Ambele instalatii de teleschi functioneaza la capacitate maxima, dar nimeni nu sta la coada. Cum ai coborat panta, nu trece un minut ca ai si pornit in sus. Avantajul este ca aici pot urca doua persoane intr-un singur teleschi. Gheata a pus stapanire pe partie, astfel ca se schiaza in conditii grele.

RECUZITA. Organizatorii serbarilor, pe ultima suta de metri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.