Reprezentantul Romaniei la raliul Dakar 2006
varsta: 45 de ani Fondatorul Egly Racing Enduro Club din Satu-Mare A organizat etapa finala a Campionatului European de Enduro 2004 Pilotul Zsolt Szilveszter este cel de-al doilea roman, du
Reprezentantul Romaniei la raliul Dakar 2006
varsta: 45 de ani Fondatorul Egly Racing Enduro Club din Satu-Mare A organizat etapa finala a Campionatului European de Enduro 2004 Pilotul Zsolt Szilveszter este cel de-al doilea roman, dupa Dunca Romeo, care a luat parte la raliul Dakar. Participant la editia 2006 a celei mai dure competitii automobilistice din lume, el a abandonat cursa in cea de-a 5-a etapa, dupa ce motocicleta sa s-a lovit de cea a belgianului Patrick Lebon. Szilveszter a suferit fracturi la maini si la picioare si a fost transportat cu elicopterul, urmand sa fie operat in Insulele Canare. Sefii Federatiei Romane de Motociclism declara cu imbecilitate senina ca sportivul nu avea ce sa caute in aceasta cursa. Zsolt Szilveszter declara Jurnalului National inainte de inscrierea in cel mai dificil rally-raid al lumii ca de 20 de ani isi doreste sa aiba posibilitatea sa invinga conditiile extrem de dure ale cursei. Evolutia sa a fost urmarita cu sufletul la gura de toti pasionatii raliurilor. Pentru curajul de a fi pornit in aventura Dakar, Jurnalul National il declara pe Zsolt Szilveszter ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.