Unul dintre actionarii principali ai FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat ca, in viitorul sezon, nu va mai face referiri publice la staff-ul tehnic si la jucatori.

Totusi, el l-a atacat indirect pe capitanul Florentin Petre, despre care a spus ca nu-si merita salariul din cauza evolutiilor slabe.
PROMISIUNE. Intr-o interventie la postul de radio Total Sport FM, omul de afaceri a declarat: ""Trecutul este sters, discut numai despre viitor. Nu este potrivit acum sa dezgropam mortii, mai bine am privi in perspectiva. Daca privim inapoi nu o sa mai construim nimic in Romania. Ma maturizez si eu in fenomenul fotbal si e normal sa vina o schimbare. De acum incolo, nu voi mai vorbi despre antrenori sau despre jucatori"".
ATAC. Referindu-se la intentiile presedintelui executiv, Ioan Becali, care doreste sa reduca salariile unor jucatori, Vasile Turcu a spus: ""Acum inteleg de ce Giovani Becali voia sa micsoreze contractele si sa mareasca primele de joc. Probabil ca sa-i motiveze. De exemplu, Florentin Petre. Pai, daca nu joaca nimic, de ce sa-i dam 150.000 de dolari salariu? Chiar ramasesem mirat de deciziile lui Andone la Marsilia. Probabil si din cauza stresului, a oboselii sau a lipsei de forma, cativa jucatori parca inotau. Florentin Petre, Florin Bratu si Vlad Munteanu trebuiau schimbati mai devreme, mai ales ca Andone avea cu cine"". Luni dupa amiaza, la sediul clubului Dinamo va avea loc o sedinta a actionarilor, condusa de presedintele executiv Ioan Becali.