Am avut un an plin, cu multe proiecte si rezultate magulitoare. N-am fi reusit, probabil, daca n-am fi avut suportul celor cu care lucram zi de zi. I-am simtit alaturi in 2005 pe oamenii speciali din comunicare si le multumim din fi

Am avut un an plin, cu multe proiecte si rezultate magulitoare. N-am fi reusit, probabil, daca n-am fi avut suportul celor cu care lucram zi de zi.

I-am simtit alaturi in 2005 pe oamenii speciali din comunicare si le multumim din fir a par lor si celor care, la finele anului, au vrut sa ne ureze de bine si prosperitate: Iustinei Macovei de la Administratia Prezidentiala, lui Dumitru Bortun de la APPR, lui Valeriu Turcanu de la ASG, lui Adrian Dura de la ADDV, Catalinei Stan si echipei ei de la BDR, nucleului de marketing de la Baxi, Afroditei Blasius de la Bridge Communications, lui Bogdan Branzas de la Branzas Design, celor de la 2 active PR si 4 ace PR, lui Alexandru Raducanu de la 2B Brand, Paul Cristian Stefanescu, de la Brand4 Brands, Simonei Firtat de la Banii Nostri, Valentinei Baicuianu de la Coca Cola, lui Cristi Neagoe de la Carturesti, Dorinei Slaveanu si Elenei Francisc de la Cosmopolitan, lui Dan Dulciu de la Casa Capsa, lui Radu Puchiu de la Consiliul Consultativ de Design, echipei de la Cariere, Crengutei Rosu de la DC Communications, Cristinei Simion de la Edipresse.
SI LISTA CONTINUA. Lui Stefan Liute de la Grapefruit, Cosminei Chituc de la Galeria Posibila, comunicatorilor de la Electrolux, Alexandrei Neagoie PR Kristal Club, Mihaelei Radu de la Euroexpo, echipei de la Free Communication, Alinei Gavrila de la Gavrila si asociatii, lui Silviu Cenusa de la Head Group, Danielei Filip de la Helvetansa, Nicolettei Niculescu si amicelor de la Image Promotion, Cristinei Guseth de la Qual Comm, Ruxandrei Florea si Ralucai Andreescu de la Lowe, celor de la Leaders, Ralucai Ursu de la Intercont, lui Mihai Ursa si Imolei Zoltan de la McCann, Roxanei Ivan de la Mediafax, Mihaelei Nicola de la Media Interview, Mihaelei Brezeanu de la MarkMedia, comunicatorilor de la RTC, Thomas Achelis si celor de la PR Awards, echipei tehnice de la Posta Romana, Manuelei Golescu si Ancai Vlad de la Senso tv, lui Noemi Revnic de la Saatchi si clientului Elite, lui Andras Kovacs si Ciprian Macesaru de la Sapte Seri, lui Dragos Grigoriu si Elizei Rogalski de la Tempo, Otiliei Ostrotski - Tonica, lui Robert Redeleanu si Marianei Ciutacu de la Zapp. (echipa de la Sufletul Comertului)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.