Mijlocasul echipei nationale este dorit tot mai insistent de marile echipe, pretul sau fiind in prezent cotat la 3 milioane de dolari.

Cea mai galonata formatie din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev, si-ar putea ingrosa randurile in aceasta iarna cu un nou roman. Potrivit agentiei Basa-press, presedintele Igor Surkis ar fi declarat intr-un cerc restrans ca va face orice eforturi pentru a-l lua pe Razvan Cocis de la Serif Tiraspol, fiind dispus sa plateasca suma de 3 milioane de euro.
ASCENSIUNE. Cocis a fost transferat in urma cu un an si jumatate la Serif, formatie care a platit in schimbul sau si al lui Florescu suma de 500.000 de dolari divizionarei secunde ""U"" Cluj. Dupa un prim sezon in care a marcat 12 goluri, Cocis a fost promovat in echipa nationala de Victor Piturca, unde s-a impus rapid ca un om de baza. In ultimele sase luni, jucatorul a trezit interesul mai multor grupari importante, cea mai consistenta oferta venind din partea lui Poli Timisoara, care a oferit 2 milioane de dolari in schimbul sau. De asemenea, fotbalistul a mai fost monitorizat constant de Dinamo Kiev, Spartak Moscova, Inter Milano si Bayern Munchen, in timp ce TSKA Moscova a facut deja si o oferta concreta zilele trecute, avansand suma de 2,5 milioane de dolari.

PLEACA SIGUR DE LA SERIF