RADET exclude momentan debransarea locatarilor din peste 1.900 de blocuri din Capitala care au datorii de 85 de milioane de lei. Conducerea regiei a amanat si decizia de a-i actiona in instanta pe rauplatnici, urmand sa ia saptamana viitoare o hotara
RADET exclude momentan debransarea locatarilor din peste 1.900 de blocuri din Capitala care au datorii de 85 de milioane de lei. Conducerea regiei a amanat si decizia de a-i actiona in instanta pe rauplatnici, urmand sa ia saptamana viitoare o hotarare in acest caz.

CONSULTARI. ""Nu se pune inca problema actionarii in instanta. Nu putem sa dam in judecata, de exemplu, familii care chiar nu au cum sa-si plateasca intretinerea. Si sunt multe situatii de acest gen"", a declarat directorul regiei, Virgil Ramba (foto). El va purta discutii cu primariile de sector si cu reprezentantii municipalitatii, pentru a identifica posibile resurse financiare care sa fie acordate acestor familii, sub forma ajutoarelor sociale. ""Sunt insa si persoane rau-platnice care isi permit sa achite datoriile. Cu acestea ne vom judeca, insa numai dupa ce ii identificam. Nu avem o statistica anume cu aceste persoane"", a mai spus Ramba.
La data de 4 ianuarie 2006, 1.914 asociatii de locatari (din cele 11.900 de asociatii cu care RADET are contracte) aveau datorii de 85 de milioane de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.