Desi suntem in plina iarna, judetele Buzau, Vrancea si Prahova sunt amenintate de inundatii. Peste 500 de familii din patru sate ale unei comune buzoiene au ramas izolate dupa ce o alunecare de teren produsa in noaptea de marti spre miercuri a de
Desi suntem in plina iarna, judetele Buzau, Vrancea si Prahova sunt amenintate de inundatii.

Peste 500 de familii din patru sate ale unei comune buzoiene au ramas izolate dupa ce o alunecare de teren produsa in noaptea de marti spre miercuri a determinat surparea unui drum si a unui podet, transmite Mediafax. Cele patru sate izolate sunt Balta Tocila, Deleni, Golu Grabicina si Grabicina de Jos, toate apartinand comunei Scortoasa. Si in Vrancea o viitura puternica pe raul Milcov a luat podul care face legatura intre localitatile Campeneanca si Pietroasele, izoland aproape 500 de familii. Probleme cu alunecarile de teren au judetele Gorj si Mehedinti.
NINSORI. In timp ce in sudul si vestul tarii ploua de cateva zile, multe dintre judetele Moldovei sunt acoperite de zapada in urma ninsorilor abundente care au inceput marti seara. Peste 175 de localitati din Harghita, Vaslui, Neamt si Bacau au ramas in bezna din cauza defectiunilor provocate de viscol. Echipele de la Electrica incercau ieri sa remedieze situatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.