Stirile legate de Gigi Becali, sau cele care fac referire la vedeta de televiziune Nicoleta Luciu sau la creatoarea de moda Romanita Iovan au fost cele mai cautate informatii pe Internet in 2005, potrivit unui comunicat Neogen preluat de Rompres.

CLASAMENT. Conform studiului, in Top 10 al stirilor accesate pe Internet se situeaza cele legate de divertisment, urmate de stirile care fac referire la cursul valutar.
Pe locul cinci al topului se afla stirile legate de invatamant, urmate de greva profesorilor.
Gigi Becali se situeaza pe locul opt in top, urmat de vedeta de televiziune Nicoleta Luciu si de creatoarea de moda Romanita Iovan.
MATRIMONIALE. Cele mai cautate cuvinte-cheie au fost in 2005 ""matrimoniale"", urmate de ""imobiliare"" si ""jocuri"". Pe locul sase se situeaza cautarile ale carui cuvant-cheie a fost ""sex"".
In ceea ce priveste locurile de munca, in 2005, cei mai multi romani au cautat pe Internet sa se angajeze in meserii precum cea de sofer sau de vanzator, iar pe locul trei in top se situeaza cautarile pentru un post de consilier juridic.
22% dintre utilizatorii de Internet folosesc mai des motoarele de cautare, efectuand peste 100 de cautari pe zi, iar la polul opus - 3% dintre internauti nu efectueaza nici o cautare.