Nevasta cuminte in Romania, o fata de la tara, maritata la Bucuresti, s-a simtit libera de toate obligatiile de familie, de indata ce a fost parasita de barbat, si a plecat in Germania, unde s-a facut curva. Sau, ma rog, maseuza cu firma proprie.
Nevasta cuminte in Romania, o fata de la tara, maritata la Bucuresti, s-a simtit libera de toate obligatiile de familie, de indata ce a fost parasita de barbat, si a plecat in Germania, unde s-a facut curva. Sau, ma rog, maseuza cu firma proprie. Dar, daca e sa socotim ca pentru masaj avea un tarif, iar pentru culcat altul, tot curva se cheama c-a fost. Povestea ei merita a fi cunoscuta, deoarece si-a inceput adevarata viata sexuala tarziu, in afara casatoriei, la cincizeci de ani, dupa ce barbatu-sau a lasat-o pentru una mai tanara. Ea spune ca a recuperat tot ce n-a primit cata vreme a fost o sotie devotata casei. Ca s-a razbunat pe soarta, fiindca in Germania avea posibilitatea sa-si aleaga amantii care-i placeau si sa nu se incurce pe termen lung cu nici unul. Ceea ce in Romania ii tinea la distanta pe barbati pe nemti ii innebunea. Nu numai pe cei in varsta, ci si pe nemtii de pana in patruzeci de ani, mai timizi si cu probleme de raportare la femei.
La Bonn, unde s-a angajat intai, la o societate geriatrica, dupa ce a urmat niste cursuri de masaj pentru varste foarte inaintate, i s-a cerut sa se imbrace foarte decent. Nimic mai simplu pentru ea. S-a imbracat exact ca acasa, in negru, fapt care pe patron l-a determinat sa le dea la toate angajatele un fel de uniforme semifunerare. Pe octogenari, se pare ca sobrietatea excesiva a acelor doamne cam trecute, dar tatoase si energice, ii excita. Erau cativa cu stare, care nu voiau sa fie framantati decat de romanca. Ea ii plesnea, cand ii puneau mana pe fund, insa intr-un fel care echivala cu o invitatie la taifas. Sunt unii oameni care trebuie sa se duca tocmai in Alaska ori Japonia, ca sa-si poata descarca sufletul. Pentru ei, romanca era cineva de foarte departe. Ea ii masa pe spate, ei o tineau de fusta neagra si lunga pana-n pamant si, dupa ce i se marturiseau cu tot felul de porcarii pe care nu le-ar fi destainuit niciodata nemtoaicelor lor, ii umpleau buzunarele de bancnote. La firma ei s-a imbracat exact ca o preoteasa, care nu accepta la masaj decat barbati intre doua varste cu complexe oedipiene. Ii spuneau ""mamico"", unii plangeau de indata ce le pleca usor capul intre tatele ei generoase, iar la plata ii atingea de-i complexa si mai tare. In pat, in ora in care-i si masa, de plecau cu carnea de pe ei vraiste, ii consuma exact cum isi rontaie insectele alea perverse partenerii. ""Mama - ii spunea ea maica-sii, cand venea o data pe an in Apuseni in costum taior negru, ca dupa un deces mare in familie - eu nu-s tarfa. Eu am o afacere, care-mi aduce si cati amanti poftesc. E ca si cum as vinde placinte si as gusta mereu din ele."" Maica-sa, care era grasa si pofticioasa, treaba cu placintele parca o intelegea. Ce nu pricepea ea era felul in care se imbraca. ""Daa€™ tu, acolo, la nemtii tai - o intreba batrana - umbli doar in negru?"" ""Daa€™ matale, cand erai tanara - i-o intorcea maseuza de nemti cu complexe oedipiene - nu-ti fugea ochii dupa popa din sat?"" La replica asta batrana ridica ochii in tavan si-si facea cruce. Dar nu ca s-o ierte Dumnezeu pe fiica-sa de blasfemia ce-i iesea din gura, ci pe ea, care se culcase cu popa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.