Transfer prin palma Gigantul telecom japonez NTT a prezentat la sfarsitul anului trecut un nou sistem de comunicatii botezat Redtacton. Acesta le permite utilizatorilor sai sa tranfere, la propriu, informatii la o viteza maxima de 10 Mbps (megabit
Transfer prin palma

Gigantul telecom japonez NTT a prezentat la sfarsitul anului trecut un nou sistem de comunicatii botezat Redtacton. Acesta le permite utilizatorilor sai sa tranfere, la propriu, informatii la o viteza maxima de 10 Mbps (megabites pe secunda). La propriu, pentru ca transferul de date nu se face printr-un cablu sau prin unde radio, ci prin corpul utilizatorului. Asta inseamna ca poti face schimb de informatii cu prietenii sau cu partenerii de afaceri printr-o simpla strangere de mana. De asemenea, sistemul iti poate permite sa afli informatii despre un produs prin simpla atingere a etichetei. Evident, obiectul trebuie sa fie conectat la o sursa de informatii prin tehnologia inventata de japonezi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.