Acceptata sa participe in preliminariile Cupei Asiei, reprezentativa Australiei, antrenata de Guus Hiddink, a fost repartizata in Grupa D, alaturi de Kuwaitul lui Mihai Stoichita. Selectionerul Kuwaitului, Mihai Stoichita, a avut ghinion la tra

Acceptata sa participe in preliminariile Cupei Asiei, reprezentativa Australiei, antrenata de Guus Hiddink, a fost repartizata in Grupa D, alaturi de Kuwaitul lui Mihai Stoichita.

Selectionerul Kuwaitului, Mihai Stoichita, a avut ghinion la trage-rea la sorti, efectuata ieri in Malayezia, la Kuala Lumpur. Arabii vor fi nevoiti sa infrunte Australia, Bahrainul si Libanul pentru a se califica la tur-neul final al Cupei Asiei.
LA TREABA. ""Trebuia sa plec in Kuwait peste 10 zile, dar m-au sunat aseara si mi-au comunicat ca pana luni noapte sa ajung acolo, impreuna cu secunzii mei, Tara si Toader, pentru a incepe pre-gatirile. Am avut ghinion. Australia e o echipa foarte puternica"", spune Stoichita, care a fost nevoit sa-si intrerupa ieri concediul de la Predeal. In privinta contractului cu Federatia din Golf, antrenorul roman a declarat: ""Imi voi respecta contractul care expira in iulie, dupa care voi vedea. Mai am si alte oferte. Intelegere cu ei este foarte convenabila. Daca vreau, in vara contractul se prelungeste automat cu doi ani. Daca ma hotarasc sa plec, trebuie sa-i anunt cu o luna inainte, in iunie"".
CIPRU. ""Pe 2 februarie avem un amical cu Singapore, iar pe 6 contra Austriei sau Iordaniei. Apoi vom merge in Cipru, pentru un cantonament, acolo unde tin neaparat sa joc impotriva unei echipe romanesti. Debutul in Cupa Asiei este pe 22 februarie, acasa cu Bahrain, iar pe 1 martie vom juca la Beirut, cu Libanul"", a incheiat Stoichita.

ROMANI IN KUWAIT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.