Declaratiile directorului Scolii Nationalei de Antrenori, Mircea Radulescu, despre imposibilitatea ca spaniolul Esteban Vigo sa figureze ca antrenor al lui Dinamo au fost infirmate ieri. REPLICA. Numit de Radulescu drept singurul care poate sa fi
Declaratiile directorului Scolii Nationalei de Antrenori, Mircea Radulescu, despre imposibilitatea ca spaniolul Esteban Vigo sa figureze ca antrenor al lui Dinamo au fost infirmate ieri.

REPLICA. Numit de Radulescu drept singurul care poate sa fie antrenor principal, administratorul-delegat al ""cainilor"", Cornel Dinu, a ripostat: ""Nu este nimic real in aceste declaratii. Esteban Vigo poseda licenta Pro, care este un accesoriu obligatoriu intr-o liga secunda din Spania, o tara civilizata din toate punctele de vedere. De sapte ani functioneaza acolo aceasta regula a licentei Pro. Esteban a antrenat la Xerez si la Cordoba, astfel ca nu exista dubii in privinta sa. Toti antrenorii care profeseaza intr-un asemenea campionat indeplinesc toate aceste conditii, care doar in Romania sunt puse sub semnul indoielii. Observ ca am fost si nominalizat drept antrenor al lui Dinamo, chestiune falsa, care, oricum, nu ma intereseaza"".
MODIFICARE. Ieri, la pranz, Mircea Radulescu a revenit asupra declaratiilor: ""Inainte de Sarbatori am solicitat forului spaniol sa ne comunice ultimul curs urmat de domnul Vigo Esteban, iar astazi am primit un fax din partea omologului meu, Mariano Moreno, prin care ne-a instiintat ca antrenorul lui Dinamo detine licenta Pro"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.