Criza de pe Valea Oltului a generat numeroase discutii intre autoritatile implicate in operatiunile de deblocare a DN 7. Desi ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre (foto) declara ca traficul rutier va fi reluat pe un singur fir, cei care gest
Criza de pe Valea Oltului a generat numeroase discutii intre autoritatile implicate in operatiunile de deblocare a DN 7.

Desi ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre (foto) declara ca traficul rutier va fi reluat pe un singur fir, cei care gestioneaza situatia si-au dat cu stangul in dreptul. ""Termenul dat de ministru a fost de 36 de ore, incepand de marti seara. In prezent, se degajeaza bolovanii, pentru ca s-au mai inregistrat doua caderi masive de stanci. Nu pot garanta nimic"", a declarat Lucian Dumitra, coordonatorul operatiunilor de pe Valea Oltului. Pe de alta parte, Niculita Fetelea, primarul localitatii Caineni, pe raza careia s-au petrecut evenimentele, este total nemultumit de modul de actionare.
ACUZE. ""Domnul ministru Dobre a angajat cea mai proasta societate pentru a interveni in zona. Nu au facut nimic bun, au stat degeaba de multe ori. Au dinamitat in nestire, iar acum s-au facut cratere in munte, care sunt mult mai periculoase. Intr-o saptamana cred ca am imbatranit cu zece ani din cauza lor"", a precizat primarul. In urma conflictelor iscate pe Valea Oltului, Eugen Manescu, directorul AND - districtul Valcea, a fost amenintat de sefi cu destituirea. Ieri, versantii au fost dinamitati din nou, folosindu-se o incarcatura de aproximativ 30 de kilograme de explozibil. Cel mai probabil, traficul rutier va fi deblocat azi la pranz. (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.