Dupa ce statiunile montane au scapat de romanii care au sarbatorit Craciunul si Revelionul, acum a venit randul rusilor, ucrainenilor si moldovenilor sa chefuiasca la munte cu ocazia Sarbatorilor de Iarna pe stil vechi. Rusii, moldovenii si u

Dupa ce statiunile montane au scapat de romanii care au sarbatorit Craciunul
si Revelionul, acum a venit randul rusilor, ucrainenilor si moldovenilor sa chefuiasca la munte cu ocazia Sarbatorilor de Iarna pe stil vechi.

Rusii, moldovenii si ucrainenii au luat cu asalt Poiana Brasov. Sambata ei vor sarbatori Craciunul pe stil vechi. Multi dintre ei s-au obisnuit deja sa vina pentru a-si petrece Sarbatorile la poalele Postavarului. Ieri, statiunea era arhiplina. Turistii au iesit buluc pe partii, iar scolile de schi sunt la mare cautare.
AGITATIE. Zeci de autocare au sosit ieri in Poiana Brasov. Pentru ca nu au mai gasit locuri de parcare, au poposit la intrare, iar turistii au fost nevoiti sa coboare si sa-si continue drumul pe jos. Toate hotelurile sunt pline, iar de Craciunul pe stil vechi se anunta petreceri pe cinste. Localnicii au inceput deja pregatirile pentru ""musafirii"" lor, iar bucatarii au pregatit cateva delicatese traditionale moldovenesti.

AGLOMERATIE. Partia Bradul este cea mai cautata


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.