Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a obtinut ieri dupa-amiaza prima victorie la debutul sau pe banca tehnica a echipei cipriote Omonia Nicosia. GREU. In partida disputata pe Stadionul ""NEO GSP"", scorul a fost deschis de capitanul alb-v
Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a obtinut ieri dupa-amiaza prima victorie la debutul sau pe banca tehnica a echipei cipriote Omonia Nicosia.

GREU. In partida disputata pe Stadionul ""NEO GSP"", scorul a fost deschis de capitanul alb-verzilor, internationalul Kostas Kaiafas, in minutul 40. La 17 minute dupa pauza, lucrurile pareau sa se complice pentru noua echipa a lui Ioan Andone si a lui Stefan Stoica, oaspetii egaland prin slovenul Anton Zlogar. Dupa doar doua minute insa, sarbul Dobrasinovici a stabilit scorul final, 2-1 pentru Omonia, asigurandu-le tehnicienilor romani un start fericit.
ADVERSARE. In aceeasi runda, principalele contracandidate ale Omoniei la titlul de campioana, Apollon Limassol si APOEL Nicosia, au obtinut si ele cele trei puncte. Apollon a invins, acasa, cu 5-2 pe APEP Larnaca, primul gol fiind inscris de mijlocasul roman Bogdan Andone, in timp ce APOEL s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Asil. In clasament, lider ramane Apollon, cu 36 de puncte, urmata de APOEL, tot cu 36, si Omonia, cu 34. Urmatoarea etapa, Omonia va evolua, tot pe teren propriu, contra ocupantei locului 9, Digenis Morphou.
TRANSFER. Omonia l-a achizitionat in aceste zile pe cunoscutul international german de origine braziliana Paolo Rink. Atacantul a jucat ultima oara la echipa sud-coreeana Ulsan Hyunday, dupa ce a mai evoluat pentru Bayer Leverkusen, FC Nürnberg
si Vitesse Arnhem. (Mihai Igirosanu, Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.