Ambasada Nigeriei la Bucuresti a avertizat marti federatia ""vulturilor"" sa fie pregatita sa raspunda acuzatiilor pentru felul cum a tratat meciul de la 16 noiembrie. Parodia de amical disputat la 16 noiembrie la Bucuresti, contra unei asa-zis

Ambasada Nigeriei la Bucuresti a avertizat marti federatia ""vulturilor"" sa fie pregatita sa raspunda acuzatiilor pentru felul cum a tratat meciul de la 16 noiembrie.

Parodia de amical disputat la 16 noiembrie la Bucuresti, contra unei asa-zise reprezentative a Nigeriei, nu s-a incheiat. Dupa ce africanii au venit la Bucuresti, chiar in ziua meciu-lui, cu o echipa incompleta de cvasinecunoscuti, FRF a fost fortata sa intarzie startul meciului cu o ora si jumatate.
PROTEST. FRF a trimis a doua zi dupa meci o scrisoare la FIFA in care erau descrise conditiile in care s-a desfasurat partida. Din cei 15 jucatori anuntati de Federatia nigeriana cu cateva zile inaintea meciului, doar trei s-au regasit si la Bucuresti, in vreme ce numarul total al fotbalistilor deplasati de ""secundul"" Amokachi se ridica doar la sapte. Iar, un oficial al nigerienilor s-a deplasat la ""Unirea"", unde a imprimat tricourile.
SOMATIE. Conform cotidianului nigerian Daily Independent, Federatia nigeriana (NFA) a fost somata de Ambasada Nigeriei la Bucuresti sa adopte un punct de vedere oficial fata de acuzatiile formulate de FRF. Intr-un raport trimis inca de la 21 noiembrie propriului Minister de Externe, Ambasada Nigeriei preciza ca atitudinea NFA a adus grave afronturi imaginii acestei tari. ""Demonstratie de incompetenta si ineptie a autoritatii fotbalistice nigeriene"" a fost titlul scrisorii, care a fost expediata si Ministerului Sportului.

O TARA NAPASTUITA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.