Medic Oftalmolog Directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti Conferentiar doctor Prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie ""Carol Davila"" Numarul ranitilor care a sosit la Spitalului de Urgente Oftalmologice di

Medic Oftalmolog

Directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti
Conferentiar doctor
Prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie ""Carol Davila""

Numarul ranitilor care a sosit la Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti in urma accidentarii cauzate de petarde a crescut dupa noaptea de Revelion. In ciuda restrictiilor privind comercializarea si utilizarea materialelor pirotehnice, numarul victimelor nu s-a micsorat fata de anii precedenti. Directorul Spitalului, Monica Pop, a declarat pentru Jurnalul National ca, pana ieri seara, au fost 40 de persoane internate. Dintre acestea 14 sunt copii, doi dintre ei aflandu-se in stare foarte grava. Cel mai mic pacient are numai patru ani. Restul ranitilor sunt, in majoritate, tineri intre 23 si 30 de ani, care s-au accidentat cu propriile petarde. Unul dintre pacienti si-a pierdut complet un ochi, eforturile medicilor nemaiputandu-i salva vederea. Monica Pop trage un semnal de alarma pentru interzicerea cu desavarsire a oricarui material explozibil, astfel ca Sarbatorile de iarna sa nu se mai transforme intr-o tragedie. Pentru avertizarile pe care directorul Spitalului de Oftalmologie le-a facut in aceste zile pe toate canalele media, aratand ca pretul platit e prea mare pentru o distractie, Jurnalul National o declara pe Monica Pop ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.