Posibilele plecari ale lui Danciulescu, Plesan, Vlad Munteanu si Moti la Poli Timisoara au inflamat din nou spiritele in Stefan cel Mare. Desi jucatorii sustin ca nu stiu nimic, suporterii au luat foc. Conform ultimelor informatii, astazi urm

Posibilele plecari ale
lui Danciulescu, Plesan, Vlad Munteanu si Moti la Poli Timisoara au inflamat din nou
spiritele in Stefan cel Mare. Desi jucatorii sustin ca nu stiu nimic, suporterii au luat foc.

Conform ultimelor informatii, astazi urmeaza a avea loc o prima intalnire intre conducerile celor doua cluburi. ""Daca Hagi ii vrea, ii aduc pe toti la Timisoara!"", a declarat patronul lui Poli, Marian Iancu.
TENSIUNE. In ciuda dezmintirilor date de presedintele lui Dinamo, Ioan Becali, care a infirmat ca s-ar fi ajuns la un acord cu banatenii, fanii dinamovisti au protestat dur si il acuza pe Becali ca nu-si urmareste decat propriile interese financiare. ""Vom vinde si vom cumpara mai mult in luna ianuarie, care este decisiva. Nu este adevarat ca s-ar fi ajuns la un acord cu Timisoara pentru cei patru jucatori. Nu au existat nici un fel de negocieri. Cu mine, cel putin, nu a discutat nimeni. Nu stiu insa ce anume vom vinde si ce vom cumpara. Chiar si eu ma voi pune la dispozitia clubului in acest mercato pentru ca Dinamo sa faca bani"", a declarat presedintele executiv al ""cainilor"". Pana acum, a plecat Guso la Arges, de unde sunt sanse mari sa ajunga Prepelita. De asemenea, sunt sanse mari sa revina Dan Alexa din China si Cristi Munteanu din Cipru, care are oferta si de la Otelul.
BOGATIE. Desi nu confirma direct, patronul lui Poli, Marian Iancu, lasa de inteles ca Timisoara are fonduri pentru transferuri de marca. ""Daca jucatorii au valoare, Poli poate plati 10, 20 sau 40 milioane de euro. La Poli are loc orice jucator de valoare. Acum astept strategia antrenorului Hagi si vom vedea exact cine va veni si cine va pleca de la Poli"", a spus Iancu.

CIOBOTARIU, ""SECUND""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.