MAGAZIN
Chiar daca pentru majoritatea oamenilor Craciunul reprezinta un prilej de reunire a tuturor membrilor familiei in jurul bradului, acest lucru nu este valabil si pentru cantareti, care, de cele mai multe ori, sarbatoresc Nasterea Do
MAGAZIN
Chiar daca pentru majoritatea oamenilor Craciunul reprezinta un prilej de reunire a tuturor membrilor familiei in jurul bradului, acest lucru nu este valabil si pentru cantareti, care, de cele mai multe ori, sarbatoresc Nasterea Domnului pe scena. Anca Badiu, componenta trupei Class, nu a reprezentat o exceptie: prima zi de Craciun a petrecut-o sustinand un concert. Urmatoarele doua insa, a stat alaturi de cei dragi si, asa cum ii sta bine unui roman, cantareata a uitat de dieta si s-a infruptat din sarmalutele preparate chiar de ea. ""Ziua de Ajun am petrecut-o in bucatarie. Initial, am crezut ca nu este mare lucru sa gatesti mancaruri romanesti. Insa dupa mai multe ore de incercari nereusite am apelat la fratele meu sa-mi dea o mana de ajutor. Pana la urma am reusit, nu fara a fi apostrofata de el, intrucat nu impachetam bine sarmalutele"", ne-a povestit amuzata Anca. Cantareata marturiseste ca i-a placut atat de mult rezultatul final, incat a pus cateva kilograme in plus. De aceea a fost nevoita sa tina regim chiar si de Revelion. Ba, mai mult, artista a fost obligata de antrenorul sau sa consume aminoacizi din ora in ora. Parlament reface ierarhia muzicala Pepino, liderul trupei Parlament, spera ca in acest an, o data cu lansarea unui nou album, topul celor mai bune formatii din Romania sa-si schimbe configuratia. ""Mi-as dori ca in 2006 noi, formatia Parlament, sa refacem toata ierarhia muzicala dupa pofta inimii. Mai exact, dupa aparitia pe piata a celui mai nou material discografic semnat de noi. Din punct de vedere personal, asteptarile mele sunt mult mai modeste: imi doresc o noua masina"", ne-a declarat artistul. (Adrian Vaduva) George Robu traieste in comunism Carciumarul Romica din ""Leana si Costel"", George Robu, spune ca s-a intors in comunism. Intrucat atat Craciunul, cat si Revelionul le-a petrecut muncind. Insa, spre deosebire de perioada ""epocii de aur"", actorul nu lucreaza pentru binele poporului, ci, asa cum ii sta bine unui ""capitalist"", pentru propria bunastare. ""Trecerea dintre ani aproape ca m-a prins la salonul de bronzat pe care l-am deschis in urma cu cateva luni"", ne-a povestit Romica. (Adrian Vaduva)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.