Un nou dosar important de coruptie a primit ieri solutia de achitare.
Este vorba despre cazul ""Omu"", in care fostul consilier guvernamental Virgil Teodorescu a fost acuzat de trafic de influenta. Dupa doi ani de proces, fostul demnitar a fo
Un nou dosar important de coruptie a primit ieri solutia de achitare.
Este vorba despre cazul ""Omu"", in care fostul consilier guvernamental Virgil Teodorescu a fost acuzat de trafic de influenta. Dupa doi ani de proces, fostul demnitar a fost achitat de judecatorii Tribunalului Bucuresti pe motiv ca probele aflate la dosar nu sunt suficiente pentru a constata vinovatia acestuia. In toamna lui 2003, Teodorescu a fost denuntat de omul de afaceri Octavian Ionescu la PNA. Potrivit acestuia, demnitarul i-ar fi cerut mita 2 milioane de euro pentru a-l ajuta la obtinerea unui credit cu garantie guvernamentala de 58 de milioane de euro. De asemenea, afaceristul a spus ca a si dat spaga lui Teodorescu, bani si o excursie in Elvetia, in valoare de circa 95.000 de dolari. Creditul promis urma sa fie cheltuit pentru construirea partiei Kalinderu de la Busteni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.