BARUL CASEI Cata goliciune in suflet ramane dupa ce trec Sarbatorile! Daca ar fi sa ma exprim matematic, goliciunea in suflet este invers proportionala cu plinatatea stomacului. Vizitele nu ne mai bucura, dar si mai rau ne intristeaza linistea

BARUL CASEI

Cata goliciune in suflet ramane dupa ce trec Sarbatorile! Daca ar fi sa ma exprim matematic, goliciunea in suflet este invers proportionala cu plinatatea stomacului. Vizitele nu ne mai bucura, dar si mai rau ne intristeaza linistea de dupa distractie; toate incep usor sa revina la normal, ne refacem dupa Sarbatori si incercam sa depasim ""sindromul postfestinal"". Iar ca aceasta trecere sa nu fie atat de brusca si debusolanta, am sa va dau cateva retete de ""balsamuri"" si ""licori"" calde. Caffe Mocha este preparata din cacao, zahar, apa, cafea, frisca si vanilina, toate aceste ingrediente, corect amestecate, formand o compozitie catifelata. Aceasta bautura este si foarte aromata.
Caffe Machiatto este o bautura care se aseamana cu caffe Latte, insa in loc de lapte se pune doar spuma laptelui, astfel obtinandu-se o compozitie mai cremoasa, acoperita cu spuma.

CAFE MACHIATTO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.